SUNTEM DEJA IN DRUM SPRE TINE !

Specialistii PCCLINIC iti ofera solutii IT la domiciliu !


Vrei sa nu te mai doara capul?

Apeleaza cu incredere la
pachetele de servicii PCCLINIC!Specialistii nostri sunt cei mai buni si accepta orice provocare in domeniu. Nu mai este cazul sa va enervati din cauza problemelor de functionare ale PC-ului. Apelati cu incredere !
PROFILUL COMPANIEI

PC CLINIC este o companie tanara in plina dezvoltare cu un obiectiv clar – sa ofere  solutii IT&C complete adaptate necesitatilor fiecarui client in parte.

Compania a fost infiinta in 2005 avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii si  consultanta IT&C pentru companiile mici si mijlocii .

Serviciile oferite sunt garantate de catre echipa PCCLINIC , aceasta fiind capabila sa gestioneze orice aspect al domeniului IT&C : bugete de tehnologizare IT&C , infrastructura de retea, achizitii hardware, instalare de echipamnete, asistenta tehnica, helpdesk, identitate vizuala, web design, SEO, web hosting, aplicatii software, cursuri de specializare, furnizare de servicii de voce si internet.

Parteneriatele nostre cu furnizorii cheie din industria IT&C garanteaza faptul ca putem oferi cele mai avantajoase solutii in vederea achizitiilor de echipemente hardware sau aplicatii software.

Indiferent de domeniul de activitate , de necesitatile IT&C sau de marimea unei companii , PCCLINIC isi propune sa aduca un plus de valoare prin solutiile si serviciile oferite.

Copyright PC CLINIC © 2008 | Harta site |  Contact | Solutie DWD